Welkom

Welkom bij seniorenvlog.nl. Een website voor en door seniorenvloggers, videomakers en fotografen.

Gezien de groeiende populariteit onder ouderen om te vloggen leek het mij handig om een (verzamel)site op te zetten met enkele zaken voor de iets oudere vlogger. Aan bod zullen komen: hoe maak je een vlog, wat voor camera gebruik je, welke software, hoe maak ik een YouTubekanaal aan, waarover kan ik vloggen, cameratechnieken, begrippen, enz… Overigens gaat de site niet alleen over vloggen, ook het maken van andere videogenres en fotografie komen aan bod.

Daarnaast kan iedere ietwat oudere vlogger die een vlog heeft gemaakt deze aanmelden door de Youtubelink te mailen naar redactie@seniorenvlog.nl. De vlog mag uiteraard over van alles gaan… 🙂

Zelf heb ik alvast wat voorbeelden van vooral reportages die ik heb gemaakt op de site gezet.

In aanbouw
De site is momenteel in aanbouw dus sommige onderdelen werken nog niet (helemaal) of nog niet alles is vertaald. Ik zal mij later ook nog even netjes voorstellen.

About The Author

Related posts