Opening DAK Schalkwijk 2017

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Youtube” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Op donderdag 27 juli werd DAK Schalkwijk officieel geopend door wethouder Joyce Langenacker.

DAK Schalkwijk, een culturele ontmoetingsplek op de bovenste laag van Parkeergarage Winkelcentrum Schalkwijk, biedt in samenwerking met verschillende organisaties vijf weken lang een vol programma aan met verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er sportieve activiteiten, dans, kunst, educatie, live muziek en chillsessies. DAK Schalkwijk is dit jaar van 27 juli tot en met 28 augustus.

De opening werd vergezeld door een geweldig optreden van het Ricciotti Ensemble, een gezelschap van musici die een erg leuke interactie met het publiek maakten. Wethouder Joyce Langenacker opende het evenement officieel met een toespraak.

DAK Schalkwijk is dagelijks te bezoeken. Kijk op https://www.facebook.com/dakschalkwijk voor het volledige programma en de laatste nieuwtjes.

Meer informatie over het Ricciotti Ensemble is te vinden op http://www.ricciotti.nl.

About The Author

Related posts

%d bloggers liken dit:

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten. Daarnaast worden door derden cookies geplaatst voor advertentienetwerken om je interessante advertenties te tonen. Cookie policy Cookie policy