Houtfestival 2017

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Op zondag 18 juni vond in de Haarlemmer Hout weer het Houtfestival plaats.

Dankzij het weer, de kleurrijke kramen, de heerlijke geuren van de foodtrucks en de mooie muziek had je het idee dat je op een tropische vakantiebestemming was aangekomen. Haarlem updates verslaggever Hans van Leuven liep een rondje over het terrein en maakte daar bijgaande beelden van.

468×60 topad

About The Author

Gerelateerde berichten

1 opmerking

 1. Bo Athmer

  Hallo Hans,

  Ik ben van BUUV en wij hebben elkaar gesproken op het Houtfestival afgelopen zondag. Leuk om te zien dat je gelijk iets over BuurtBlik hebt geplaatst. Lijkt mij leuk om een keer af te spreken om ook te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekennen.

  Vriendelijke groet,

  Bo Athmer
  Sociaal Makelaar BUUV
  BUUV.NU
  023-5517845
  bo@haarlem.buuv.nu

Opmerkingen plaatsen kan niet (meer).

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close