Houtfestival 2017

Op zondag 18 juni vond in de Haarlemmer Hout weer het Houtfestival plaats.

Dankzij het weer, de kleurrijke kramen, de heerlijke geuren van de foodtrucks en de mooie muziek had je het idee dat je op een tropische vakantiebestemming was aangekomen. Haarlem updates verslaggever Hans van Leuven liep een rondje over het terrein en maakte daar bijgaande beelden van.

About The Author

Related posts

1 Comment

 1. Bo Athmer

  Hallo Hans,

  Ik ben van BUUV en wij hebben elkaar gesproken op het Houtfestival afgelopen zondag. Leuk om te zien dat je gelijk iets over BuurtBlik hebt geplaatst. Lijkt mij leuk om een keer af te spreken om ook te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekennen.

  Vriendelijke groet,

  Bo Athmer
  Sociaal Makelaar BUUV
  BUUV.NU
  023-5517845
  bo@haarlem.buuv.nu

Comments are closed.