Nationaal Oldtimer Festival

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Op zondag 30 juli 2017 vond op Circuit Zandvoort het Nationaal Oldtimer Festival plaats.

Een vol programma op het Circuit Zandvoort: parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. Meer dan 1.500 klassiekers vielen er te bewonderen op de paddocks. Daarnaast waren er tal van merkenclubs en er was het Meguiar’s Concours d”Elegance. De Zingende Kapsters verzorgden het haar van bezoekers en zorgden voor een muzikale noot.

468×60 topad

About The Author

Gerelateerde berichten

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close