Rondgang Villa Westend Wijntheater

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Youtube” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Haarlem updates redacteur Hans van Leuven ging deze superzonnige vrijdagmiddag (26-05-2017) even langs bij het Wijntheater bij Villa Westend en maakte met een rondgang over het terrein bijgaand videoverslag.

Het was net na de opening dus nog lekker rustig zoals op de beelden is te zien. Tijdens de rondgang over het terrein kom je langs diverse kramen en foodtrucks met de meeste exotische spullen. We zijn dan ook even lekker gaan zitten voor een hapje en een drankje. Aanrader, het weer werkte in ieder geval erg mee.

About The Author

Related posts

%d bloggers liken dit:

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten. Daarnaast worden door derden cookies geplaatst voor advertentienetwerken om je interessante advertenties te tonen. Cookie policy Cookie policy